Receitas de cociña a partir das sobras

Presentación do libro "Para repañar o prato!"

Sogama, co apoio da Xunta de Galicia, a través da Consellería de Medio Ambiente, acaba de editar un libro de receitas a partir de sobras de comida, co que se pretende promover a redución de residuos. A publicación, que leva por nome “Para repañar o prato!”, na que participaron o equipo de profesionais da Escola de Hostalaría “Belarmino Fernández Iglesias” de Sober, foi presentada na Escola ante a presenza do presidente da Fundación, Belarmino Fernández, Manuel Viéitez, a Delegada Territorial da Xunta en Lugo, Raquel Arias, e o presidente de Sogama, Luis Lamas.

Deixa unha resposta

Your email address will not be published.

Enquisas

ESTÁ CONFORME CO PROXECTO PARA CONSTRUÍR UNHA NOVA PONTE DE FERRO NO MALECÓN EN SUBSTITUCIÓN DA PASARELA PEONIL ACTUAL?

Cargando ... Cargando ...

Resumen mensual de noticias

Nova Anterior

Un apoio ás obras de interese veciñal

Seguinte Nova

Remata o obradoiro de emprego en Sober

Últimas noticias sobre CULTURA

Ir aInicio

Don't Miss