•O concello de Sarria acolleu unha edición máis da Festa do Cocido de porco celta, organizada pola asociación Serra do Édramo e varios establecementos do municipio en colaboración co Concello, a asociación Asoporcel e Cárnicas Teijeiro. O evento tivo lugar no pavillón polideportivo e a el asistiron máis de 400 comensais repartidos en 32 mesas. O pregón deste ano correu a cargo do xornalista Luis Rial. Pola súa parte, o xantar contou con sopa de cocido como primeiro prato, cocido de segundo e postres e queimada para rematar. Os encargados de amenizar a xornada foron Marica Cazoleira e Pepe Tixolas, ademáis dun grupo tradicional. A principal novidade deste ano foi que os hostaleiros encargados de promover o acto ofreceron tamén aos clientes na súa carta, cocido de porco celta. Ao final do día tamén se sorteou unha cesta con produtos deste animal.
Últimas noticias sobre TURISMO
O sector turístico da Ribeira Sacra celebra os bos resultados a pesar das adversidades climatolóxicas Desde
Dentro da programación de actividades que con ocasión da Semana Santa preparou o Concello de A
A Guía de Ecoturismo Eólico de Ventos de Futuro, publicada polo selo ‘Nómades’ de GeoPlaneta, destaca
Os interesados xa poden adquirir os billetes a través da web www.reservas.rutasembalses.es O Presidente da Deputación
O Alcalde José Tomé Roca, anuncia que “xa poderemos solicitar a declaración de Feira de Interese