Sarria celebrou a III Festa do Cocido de porco celta

•O concello de Sarria acolleu unha edición máis da Festa do Cocido de porco celta, organizada pola asociación Serra do Édramo e varios establecementos do municipio en colaboración co Concello, a asociación Asoporcel e Cárnicas Teijeiro. O evento tivo lugar no pavillón polideportivo e a el asistiron máis de 400 comensais repartidos en 32 mesas. O pregón deste ano correu a cargo do xornalista Luis Rial. Pola súa parte, o xantar contou con sopa de cocido como primeiro prato, cocido de segundo e postres e queimada para rematar. Os encargados de amenizar a xornada foron Marica Cazoleira e Pepe Tixolas, ademáis dun grupo tradicional. A principal novidade deste ano foi que os hostaleiros encargados de promover o acto ofreceron tamén aos clientes na súa carta, cocido de porco celta. Ao final do día tamén se sorteou unha cesta con produtos deste animal.

Deixa unha resposta

Your email address will not be published.

Nova Anterior

O ano Xacobeo en Sarria e os peregrinos na rúa: os veciños opinan

Seguinte Nova

Comparsas e carrozas para o entroido sarriano

Últimas noticias sobre TURISMO

Día da Transrománica

• A Deputación organiza en maio 16 rutas gratuítas polo patrimonio románico da provincia con 400

A %d blogueros les gusta esto: