•O concello de Sarria acolleu unha edición máis da Festa do Cocido de porco celta, organizada pola asociación Serra do Édramo e varios establecementos do municipio en colaboración co Concello, a asociación Asoporcel e Cárnicas Teijeiro. O evento tivo lugar no pavillón polideportivo e a el asistiron máis de 400 comensais repartidos en 32 mesas. O pregón deste ano correu a cargo do xornalista Luis Rial. Pola súa parte, o xantar contou con sopa de cocido como primeiro prato, cocido de segundo e postres e queimada para rematar. Os encargados de amenizar a xornada foron Marica Cazoleira e Pepe Tixolas, ademáis dun grupo tradicional. A principal novidade deste ano foi que os hostaleiros encargados de promover o acto ofreceron tamén aos clientes na súa carta, cocido de porco celta. Ao final do día tamén se sorteou unha cesta con produtos deste animal.
Últimas noticias sobre TURISMO
O Alcalde José Tomé Roca, anuncia que “xa poderemos solicitar a declaración de Feira de Interese
Unha variedade de 14 roteiros abrirá as portas nesta nova tempada para que os viaxeiros descubran
O pasado sábado 9 de marzo de 2024 tivo lugar unha xornada moi interesante na Casa
O Consorcio de Turismo Ribeira Sacra non deixou pasar a oportunidade de facer gala do seu
O Alcalde de Monforte, José Tomé Roca, acompañado pola Primeira Tenente de Alcalde, Gloria Prada, está