Os alumnos do curso Cociña (HOTR0408) incluído noPlan AFD (Programación de accións formativas dirixidas prioritariamente ás persoas desempregadas na Comunidade Autónoma de Galicia) impartido na Escola de Hostalería e Turismo Belarmino Fernández Iglesias de Rosende recolleron nos pasados días os diplomas de acreditación desta actividade formativa. Durante o evento, presidido polo director da Escola, D. Manuel Viéitez Rodríguez, fíxose entrega do libro “Para Repañar o Prato”, editado por Sogama, e realizado polos profesores da Escola de Hostalería e Turismo “Belarmino Fernández Iglesias” coa colaboración dos alumnos do citado curso.
Últimas noticias sobre ECONOMÍA
A industria pesqueira galega expándese con éxito en feiras internacionais As empresas galegas do sector pesqueiro
A apertura do polo de Sarria responde a uns dos compromisos adquiridos polo presidente da Xunta,
Grazas ás campañas de promoción e a participación en feiras internacionais, os produtos pesqueiros galegos baten
A feira, que impulsa a Deputación xunto a FADEMUR e Unións Agrarias, exhibe os produtos de
A Asociación de Criadores da Raza Porco Celta celebra o seu 25 aniversario, e reafirma o