Os alumnos do curso Cociña (HOTR0408) incluído noPlan AFD (Programación de accións formativas dirixidas prioritariamente ás persoas desempregadas na Comunidade Autónoma de Galicia) impartido na Escola de Hostalería e Turismo Belarmino Fernández Iglesias de Rosende recolleron nos pasados días os diplomas de acreditación desta actividade formativa. Durante o evento, presidido polo director da Escola, D. Manuel Viéitez Rodríguez, fíxose entrega do libro “Para Repañar o Prato”, editado por Sogama, e realizado polos profesores da Escola de Hostalería e Turismo “Belarmino Fernández Iglesias” coa colaboración dos alumnos do citado curso.
Últimas noticias sobre ECONOMÍA
O Concello de Sober converteuse esta semana no epicentro do lanzamento do «O Encontro de Sober»,
Este luns, 1 de abril, abre o prazo para presentar solicitudes ao programa ReAcciona da Xunta
Remarca a súa colaboración institucional para que manteña a súa sede en Monforte, e propón a
A Agrupación Empresarial da Ribeira Sacra organizou unha xornada para presentar propostas para a elaboración do
Desde a Xunta de Galicia, os populares galegos apoian o investimento, mentres nacionalistas e socialistas móstranse