A Escola de Hostelería e Turismo Belarmino Fernández acolleu o 29 de febreiro as actividades do II Programa Cooperativismo e Gastronomía, un programa que vincula o estímulo do emprendemento cooperativo coa formación profesional no eido da hostelería. As actividades xiraron en torno a unha xornada de fomento do cooperativismo con relatorios, paneis de experiencias e charlas coloquio, e un obradoiro composto por bodegón-exposición de produtos cooperativos e unha degustación guiada. Ademais, presentouse a exposición gráfica Camiñando cara ao cooperativismo, que realizará un percorrido itinerante por todos os centros participantes. Este programa foi organizado por Ardora Formación y Servicios, S. Coop. Galega, ao abeiro do programa de actividades de fomento do cooperativismo promovido pola Consellería de Traballo e Benestar.
Últimas noticias sobre CULTURA
Programa de conservación, promoción e difusión da riqueza musical, aproveitando a división comarcal da provincia de
Sempre son de agradecer as novas iniciativas culturais que xorden na nosa comarca. Unha delas, é
Un dos primeiros grupos confirmados para o Festival 17º 2023 Xa está en marcha a edicicón
Imaxinación e moita festa no Entroido no sur de Lugo SARRIA QUIROGA SOBER BÓVEDA BROLLÓN CHANTADA
• Dentro da programación conmemorativa que organiza a Deputación con motivo do Día da Muller, o