Cooperativismo e gastronomía, a estudio en Sober

A Escola de Hostelería e Turismo Belarmino Fernández acolleu o 29 de febreiro as actividades do II Programa Cooperativismo e Gastronomía, un programa que vincula o estímulo do emprendemento cooperativo coa formación profesional no eido da hostelería. As actividades xiraron en torno a unha xornada de fomento do cooperativismo con relatorios, paneis de experiencias e charlas coloquio, e un obradoiro composto por bodegón-exposición de produtos cooperativos e unha degustación guiada. Ademais, presentouse a exposición gráfica Camiñando cara ao cooperativismo, que realizará un percorrido itinerante por todos os centros participantes. Este programa foi organizado por Ardora Formación y Servicios, S. Coop. Galega, ao abeiro do programa de actividades de fomento do cooperativismo promovido pola Consellería de Traballo e Benestar.

Deixa unha resposta

Your email address will not be published.

Nova Anterior

30.000 euros para a reforma do parque infantil do Colexio Novo de Monforte

Seguinte Nova

A Xunta leva investidos 800.000 euros en dotacións rurais na comarca de Chantada

Últimas noticias sobre CULTURA

 TRADIGALU 2023

Programa de conservación, promoción e difusión da riqueza musical, aproveitando a división comarcal da provincia de

MORGAN

Un dos primeiros grupos confirmados para o Festival 17º 2023 Xa está en marcha a edicicón

ESPECIAL ENTROIDO 2023

Imaxinación e moita festa no Entroido no sur de Lugo SARRIA QUIROGA SOBER BÓVEDA BROLLÓN CHANTADA

A %d blogueros les gusta esto: