Cooperativismo e gastronomía, a estudio en Sober

A Escola de Hostelería e Turismo Belarmino Fernández acolleu o 29 de febreiro as actividades do II Programa Cooperativismo e Gastronomía, un programa que vincula o estímulo do emprendemento cooperativo coa formación profesional no eido da hostelería. As actividades xiraron en torno a unha xornada de fomento do cooperativismo con relatorios, paneis de experiencias e charlas coloquio, e un obradoiro composto por bodegón-exposición de produtos cooperativos e unha degustación guiada. Ademais, presentouse a exposición gráfica Camiñando cara ao cooperativismo, que realizará un percorrido itinerante por todos os centros participantes. Este programa foi organizado por Ardora Formación y Servicios, S. Coop. Galega, ao abeiro do programa de actividades de fomento do cooperativismo promovido pola Consellería de Traballo e Benestar.

Deixa unha resposta

Your email address will not be published.

Enquisas

ESTÁ CONFORME CO PROXECTO PARA CONSTRUÍR UNHA NOVA PONTE DE FERRO NO MALECÓN EN SUBSTITUCIÓN DA PASARELA PEONIL ACTUAL?

Cargando ... Cargando ...

Resumen mensual de noticias

Nova Anterior

30.000 euros para a reforma do parque infantil do Colexio Novo de Monforte

Seguinte Nova

A Xunta leva investidos 800.000 euros en dotacións rurais na comarca de Chantada

Últimas noticias sobre CULTURA

PROGRAMA LUGOTERMAL 2024_2025

A Deputación abrirá o prazo de inscrición ás 09:00 horas do luns 02.12.2024 da nova edición do LugoTermal, con máis de 1.700 prazas. 
Ir aInicio

Don't Miss