Bo ritmo do Club Ciclista Chantadino nas últimas competicións

Un total de seis membros do C.C.Chantadino disputaron a mediados de abril a II Vuelta a Santander Master 2013, que constaba de dúas etapas en estrada de 85 Km cada unha, e cunha participación de preto de 200 ciclistas. 197 foron os que tomaron parte na primeira etapa, e onde a calor e o alto ritmo da proba fixeron que só un grupo reducido chegara á meta. Dentro deste pelotón estivo o corredor chantadino J.Ramón Caamaño, que acadou a quinta posición en Master40 na primeira etapa. Xa na segunda, os chantadinos saíron co obxectivo de intentar que o seu corredor Caamaño se metese en praza de podium, como finalmente foi logo dun bo traballo en equipo. Caamñao rematou no terceiro posto da xeral final do Master40.

Deixa unha resposta

Your email address will not be published.

Nova Anterior

Monforte ten memoria

Seguinte Nova

A I Subida Terra de Lemos traerá por vez primeira a Monforte as carreiras automobilísticas