A Faragulla Winebar acolleu o día 23 a masterclass de cociña do 10º Showcooking organizado pola Deputación, onde os participantes elaboraron crocante de centeo, pescada á brasa, polo de curral guisado e flan de queixo con froitos vermellos e garapiñados. Esta iniciativa, financiada nun 80% por fondos europeos do Lug02 Provincial, mostra “o potencial turístico da cociña de proximidade” a través de xornadas gratuítas de cociña. A deputada de Economía, Pilar García Porto, participou na sesión. (Foto: GPDL).•
Últimas noticias sobre ECONOMÍA
Os Orzamentos da Deputación Provincial de Lugo para o vindeiro ano 2025, aprobados no pleno provincial
A Consellería do Medio Rural anunciou un catálogo de usos para o Val de Lemos, orientado
O Concello de Chantada levou a cabo importantes melloras nas infraestruturas do Polígono Industrial dos Acivros,
O evento propón unha reflexión sobre as novas tendencias na artesanía e o seu impacto no