A Faragulla Winebar acolleu o día 23 a masterclass de cociña do 10º Showcooking organizado pola Deputación, onde os participantes elaboraron crocante de centeo, pescada á brasa, polo de curral guisado e flan de queixo con froitos vermellos e garapiñados. Esta iniciativa, financiada nun 80% por fondos europeos do Lug02 Provincial, mostra “o potencial turístico da cociña de proximidade” a través de xornadas gratuítas de cociña. A deputada de Economía, Pilar García Porto, participou na sesión. (Foto: GPDL).•
Últimas noticias sobre ECONOMÍA
O pasado 8 de marzo tivo lugar no Polígono dos Acivros a celebración do 3ª aniversario
A Asociación Cosmética Galega (ACG) comeza o seu camiño co impulso de vinte e dúas empresas
A candidata número 6 do PP de Lugo ao Parlamento de Galicia, Raquel Arias, destacou o
O Concello de Sober vén de aprobar os seus orzamentos para o ano 2024, cun importe
A AIE Ribeira Sacra Next, fundada hai un ano, está a expandir a súa rede de