A gastronomía e os atractivos de Lugo, de ruta na Volta a España 2015

A presidenta da Deputación, Elena Candia, o presidente de APEHL, Cheché Real, e representantes dos produtores, na estrea do stand promocional instalado nas etapas da Volta a España 2015.  GPDL.
A presidenta da Deputación, Elena Candia, o presidente de APEHL, Cheché Real, e representantes dos produtores, na estrea do stand promocional instalado nas etapas da Volta a España 2015. GPDL.

• A Deputación de Lugo colabora por vez primeira na promoción da gastronomía e o turismo lucenses na Volta Ciclista a España 2015. Este evento deportivo internacional desenvólvese dende o 22 de agosto e ata o 13 de setembro, cun total de 21 etapas nas que estará presente un stand promocional con produtos típicos de Lugo e información sobre o turismo lucense. Esta iniciativa, organizada pola APEHL, conta coa colaboración da Deputación, e tamén do Consello Reguladores da D.O. Ribeira Sacra, Queixo Arzúa-Ulloa, Queixo San Simón da Costa, Queixo do Cebreiro, Lacón Gallego, Ternera Gallega, Pataca de Galicia, Castaña de Galicia, Grelos de Galicia, Pemento de Mougán, Lacón de Galicia, Mel de Galicia e CRAEGA, e Asoporcel, Avimós, Asovega, Fabas de Lourenzá, Armadores de Burela e galletas Daveiga.•

 

Deixa unha resposta

Your email address will not be published.

Nova Anterior

As pallozas do Piornedo recuperan a súa singular fisonomía

Seguinte Nova

Lisardo Gómez, adestrador do Breogán, visitou o IV Campus de Baloncesto Cidade de Monforte

Últimas noticias sobre ASOCIACIONISMO

A %d blogueros les gusta esto: