A comezos de decembro, os olivareiros do val de Quiroga tiñan praticamente completada a colleita da aceituna, polo que xa se puxeron a andar as labores de produción do prezado aceite quirogués. Según precisaron dende o Concello, tanto os produtores como o equipo de Goberno municipal seguirán a traballar esta tempada por impulsar o distintivo de marca de calidade para este produto. Neste ano que remata, mantivéronse diversos contactos coa xunta neste sentido, e o Concello xa ten rexistrado o nome «Aceite de Quiroga».•
Últimas noticias sobre ECONOMÍA
• Os recursos públicos distribuense entre os 67 concellos da provincia tendo en conta criterios como
• O conselleiro do Medio Rural, José González, lembrou que o seu departamento destina para o
O Alcalde de Monforte, José Tomé Roca vén de anunciar en rolda de prensa o convenio
O director xeral de Gandaría, Agricultura e Industrias Agroalimentarias, José Balseiros, visitou as instalacións da empresa
• En 2023 desenvolveranse catro rutas gastronómicas dende Irún, Pamplona, Sevilla e Valencia con meta en