O neurocientífico Casto Rivadulla explicou no IES A Pinguela como o cerebro constrúe os sabores

Casto Rivadulla, doutor en Bioloxía e neurocientífico na UDC, durante a conferencia “A que cheira a comida?”, que impartiu no IES A Pinguela a comezos de abril. IAP

Casto Rivadulla, doutor en Bioloxía, profesor e neurocientífico na UDC, sorprendeu ao alumnado do IES A Pinguela cunha conferencia chea de descubrimentos. Na sesión, estudantes de Bioloxía e Xeoloxía de 4º ESO e 1º Bacharelato experimentaron a capacidade do cerebro para “inventar” os olores da comida, e construír así todo un imaxinario de sensacións. •

O alumnado do IES A Pinguela tivo ocasión de experimentar por si mesmo os «trucos» do cerebro á hora de «fabricar» os sabores e olores que percibimos nos alimentos. IAP

Deixa unha resposta

Your email address will not be published.

Enquisas

ESTÁ CONFORME CO PROXECTO PARA CONSTRUÍR UNHA NOVA PONTE DE FERRO NO MALECÓN EN SUBSTITUCIÓN DA PASARELA PEONIL ACTUAL?

Cargando ... Cargando ...

Resumen mensual de noticias

Nova Anterior

Dúas alumnas do IES Río Cabe disputarán a fase europea da Olimpiada de Estatística

Seguinte Nova

Achegamento cultural ao corazón de Europa do alumnado do IES Daviña Rey

Últimas noticias sobre CULTURA

PROGRAMA LUGOTERMAL 2024_2025

A Deputación abrirá o prazo de inscrición ás 09:00 horas do luns 02.12.2024 da nova edición do LugoTermal, con máis de 1.700 prazas. 
Ir aInicio

Don't Miss