Casto Rivadulla, doutor en Bioloxía, profesor e neurocientífico na UDC, sorprendeu ao alumnado do IES A Pinguela cunha conferencia chea de descubrimentos. Na sesión, estudantes de Bioloxía e Xeoloxía de 4º ESO e 1º Bacharelato experimentaron a capacidade do cerebro para “inventar” os olores da comida, e construír así todo un imaxinario de sensacións. •
Últimas noticias sobre CULTURA
O pasado venres, 6 de setembro, inaugurouse na Casa da Cultura de Chantada unha nova exposición
O Museo de Belas Artes da Coruña está a piques de clausurar unha destacada exposición que
O autor monfortino Felipe Aira presentou o seu libro 150 crónicas monfortinas no Ateneo Casino de
A Rede Museística Provincial lanzou a súa programación para o curso 2024-2025, dirixida a centros escolares
A campaña arqueolóxica en Penas do Castelo, situada na parroquia de Salcedo (A Pobra do Brollón),