O neurocientífico Casto Rivadulla explicou no IES A Pinguela como o cerebro constrúe os sabores

Casto Rivadulla, doutor en Bioloxía e neurocientífico na UDC, durante a conferencia “A que cheira a comida?”, que impartiu no IES A Pinguela a comezos de abril. IAP

Casto Rivadulla, doutor en Bioloxía, profesor e neurocientífico na UDC, sorprendeu ao alumnado do IES A Pinguela cunha conferencia chea de descubrimentos. Na sesión, estudantes de Bioloxía e Xeoloxía de 4º ESO e 1º Bacharelato experimentaron a capacidade do cerebro para “inventar” os olores da comida, e construír así todo un imaxinario de sensacións. •

O alumnado do IES A Pinguela tivo ocasión de experimentar por si mesmo os «trucos» do cerebro á hora de «fabricar» os sabores e olores que percibimos nos alimentos. IAP

Deixa unha resposta

Your email address will not be published.

Nova Anterior

Dúas alumnas do IES Río Cabe disputarán a fase europea da Olimpiada de Estatística

Seguinte Nova

Achegamento cultural ao corazón de Europa do alumnado do IES Daviña Rey

Últimas noticias sobre CULTURA

   
A %d blogueros les gusta esto: