• Redacción – MONFORTE. A Axencia Galega da Calidade Alimentaria desenvolveu unha cata de iniciación de viños da Ribeira Sacra en Taboada e Chantada.
O obxectivo deste curso é proporcionar coñecementos básicos de enoloxía e viticultura aos asistentes, ademais de ensinarlles as habilidades básicas da cata, unha parte práctico-teórica centrada nas partes visual, olfativa e gustativa.•
Últimas noticias sobre O MUNDO DO VIÑO E DO AGRO
A Deputación de Lugo cualifícaas de insuficientes e o BNG critica a tardanza e escasa dotación
A presentación do novo viño tivo lugar na bodega Vía Romana O pasado 3 de setembro,
No impoñente Mosteiro de Santa María de Montederramo, celebrouse o acto institucional en conmemoración do 900
A Vicepresidencia da Deputación de Lugo vén de presentar no a comezos de mes no Pazo
Centos de viticultores, adegueiros e representantes institucionais concentráronse o pasado venres 6 de setembro diante da