Alumnos da Fundación Belarmino Fernández visitan Madrid Fusión 2023

Os alumnos en Madrid Fusión. Foto FBF.

Madrid Fusión é sen dúbida o congreso de gastronomía máis influente de España, e acaba de ter lugar nos pasados 23 ao 25 de xaneiro en IFEMA Madrid, e contou coa participación de ponentes da talla de David Muñoz, o xaponés Takayoshi Watanabe, os peruanos Virgilio, Pía e Malena, Poul Andrias Ziska (Illas Feroe) ou o italianao Massimilano Alajmo. Para gozar desta experiencia, os alumnos da escola de Hostalería da Fundación Belarmino Fernández desprazáronse a Madrid, onde mesmo puideron degustar en Rocambolesc os doces dun dos mellores chefs en repostería: Jordi Roca, xefe de repostería do Celler de Can Roca unhas 3 Estrelas Michelín, quen amablemente se fotografou con eles. Unha gran experiencia, que sen dúbida, non esquecerán e contribuirá a manter viva a súa ilusión pola cociña. •

Deixa unha resposta

Your email address will not be published.

Enquisas

ESTÁ CONFORME CO PROXECTO PARA CONSTRUÍR UNHA NOVA PONTE DE FERRO NO MALECÓN EN SUBSTITUCIÓN DA PASARELA PEONIL ACTUAL?

Cargando ... Cargando ...

Resumen mensual de noticias

Nova Anterior

Un proxecto de silvopastoreo para consolidar a revitalización de Vieiros

Seguinte Nova

Casa Antonio, en Goián, unha historia de emprendemento e ilusión

Últimas noticias sobre EDUCACIÓN

Ir aInicio

Don't Miss