Alberto Acosta Mena, terceiro no I Concurso de Panadaría e Pastelaría Memorial Eneas

Foto: Alberto Acosta Mena

O CIFP Sanxillao de Lugo acolleu o pasado 30 de xaneiro a primeira edición do Concurso de Panadaría e Pastelaría “Memorial Eneas”, unha iniciativa organizada polo propio centro educativo para poñer en valor o talento do alumnado de formación profesional na especialidade de cociña e repostaría.
Entre os participantes destacou o estudante do CPR Belarmino Fernández Iglesias, Alberto Acosta Mena, quen acadou o terceiro premio grazas á súa proposta composta por un Eclaire de chocolate e crema pasteleira de vainilla pura e unha Tarta de queixo do Cebreiro con redución de Pedro Ximénez. A súa elaboración cautivou o xurado, que valorou tanto a presentación como a técnica empregada na confección das sobremesas.
Para Acosta Mena, esta foi a súa primeira experiencia nun certame gastronómico deste tipo, un reto no que conseguiu un resultado destacado.•

Deixa unha resposta

Your email address will not be published.

Enquisas

ESTÁ CONFORME CO PROXECTO PARA CONSTRUÍR UNHA NOVA PONTE DE FERRO NO MALECÓN EN SUBSTITUCIÓN DA PASARELA PEONIL ACTUAL?

Cargando ... Cargando ...

Resumen mensual de noticias

Nova Anterior

Maruja Mallo dará nome á rúa do colexio de Sober

Seguinte Nova

Sober celebrará o 1 de marzo o día grande do Entroido

Últimas noticias sobre PROTAGONISTAS

Ir aInicio

Don't Miss