Sarria celebra a XVII Festa do Cocido do Porco Celta

O Campo da Feira de Sarria acollerá o 15 de febreiro a XVII Festa do Cocido do Porco Celta, onde trece comensais por mesa compartirán un completo menú con sopa e cocido tradicional: chourizos, lacón, soá, butelo, grelos, patacas e garavanzos. O queixo con marmelo e o café de pucheiro completarán o festín.
A profesora e catedrática da USC, Rosaura Leis, será a encargada de ler o pregón. Ademais os restaurantes Cinza e Lume e Roma ofrecerán o cocido, e a Cervecería Don Pepe e a Taberna D’Orixe presentarán tapas especiais. As reservas pódense facer no 982 535 000.•

Deixa unha resposta

Your email address will not be published.

Enquisas

ESTÁ CONFORME CO PROXECTO PARA CONSTRUÍR UNHA NOVA PONTE DE FERRO NO MALECÓN EN SUBSTITUCIÓN DA PASARELA PEONIL ACTUAL?

Cargando ... Cargando ...

Resumen mensual de noticias

Nova Anterior

A Xunta pide revisar a protección do lobo para garantir o equilibrio co sector gandeiro

Seguinte Nova

O Concello de Chantada aproba un orzamento de 9,4 millóns de euros para 2025

Últimas noticias sobre INICIATIVAS

Ir aInicio

Don't Miss