A XVII Festa do Cocido do Porco Celta reúne a máis de 700 persoas

O pasado 15 de febreiro celebrouse no Campo da Feira de Sarria a XVII Festa do Cocido do Porco Celta, un evento que volveu ao seu formato tradicional e que reuniu a máis de 700 persoas. Os asistentes desfrutaron dun menú completo baseado no porco celta criado na comarca, acompañado de sopa, verduras, patacas, garavanzos, lacón, chourizo, butelo, cachola e soá, rematado cunha sobremesa de queixo con marmelo, roscón caseiro e café de pota.
O acto estivo marcado polo pregón de Rosaura Leis, catedrática e presidenta da Fundación Española de Nutrición. Durante a festa tamén se entregaron os galardóns de cazoleira e tixoleiro do ano. Os recoñecidos foron Carmen Varela, cociñeira do restaurante Mar de Plata, e Alfredo Méndez Rebollal, impulsor do bar Rebollal en Pedrafita do Cebreiro.•

Deixa unha resposta

Your email address will not be published.

Enquisas

ESTÁ CONFORME CO PROXECTO PARA CONSTRUÍR UNHA NOVA PONTE DE FERRO NO MALECÓN EN SUBSTITUCIÓN DA PASARELA PEONIL ACTUAL?

Cargando ... Cargando ...

Resumen mensual de noticias

Nova Anterior

Monforte de Lemos aplicará un incremento na taxa do lixo debido á suba do custo de SOGAMA

Seguinte Nova

Chantada celebra a XLII edición da súa Feira do Viño do 7 ao 9 de marzo

Últimas noticias sobre SOCIEDADE

Ir aInicio

Don't Miss