O Estase Cocendo 2025 arranca coa súa 17ª edición no Centro do Viño

As Xornadas do Cocido desenvolveranse ata o 6 de abril con case trinta establecementos participantes e diversas actividades lúdicas. Foto GPAPEHL.

O Centro do Viño da Ribeira Sacra acolleu a inauguración do Estase Cocendo 2025, organizado pola Asociación Provincial de Empresarios de Hostalería e Turismo de Lugo (Apehl) e patrocinado pola Deputación de Lugo. Esta 17ª edición rende homenaxe aos profesionais do sector. No acto participaron representantes institucionais e recoñecidos traballadores da hostalería, ademais de contar cun saúdo virtual do barista Damián Seijas.
Ata o 6 de abril, veciños e visitantes poderán degustar o cocido en establecementos de dez concellos da comarca. Haberá tapas, menús e pratos do día, ademais de actividades como visitas guiadas e unha quedada motera. As rifas permitirán optar a unha cesta de produtos de porco.•

Deixa unha resposta

Your email address will not be published.

Enquisas

ESTÁ CONFORME CO PROXECTO PARA CONSTRUÍR UNHA NOVA PONTE DE FERRO NO MALECÓN EN SUBSTITUCIÓN DA PASARELA PEONIL ACTUAL?

Cargando ... Cargando ...

Resumen mensual de noticias

Nova Anterior

O Concello de Monforte inicia a renovación do Parque da Compañía

Seguinte Nova

A XI edición do Concurso Semente Ribeira Sacra busca proxectos para impulsar o medio rural

Últimas noticias sobre O MUNDO DO VIÑO E DO AGRO

Ir aInicio

Don't Miss