Esta iniciativa, posta en marcha dentro do Plan de Enogastronomía de Galicia 2012-2014 da Xunta de Galicia, ten como obxectivo dar a coñecer o mapa de Galicia “a través dos manteis”. Según lembraron os responsables autonómicos na presentación desta iniciativa, o visitante ten a oportunidade de coñecer e de experimentar a cociña galega, baseada nos principios de calidade e de excelencia. Precisaron asimesmo que a segunda motivación dos turistas que escollen Galicia como lugar de vacacións e de ocio é a súa gastronomía, polo que dende a Xunta de Galicia destacan a importancia de poñer en valor a nosa cociña como un impulso para atraer o turismo.
Últimas noticias sobre INICIATIVAS
A ONG SOGAPS (Solidariedade Galega co Pobo Saharaui) continúa coa súa labor de difusión do programa
O Mesón Ferreiriño alzouse co título de tapa gañadora no concurso Val de Quiroga de Tapas
O Xeoparque Montañas do Courel lanzou un concurso para seleccionar o seu novo logo, adaptado ás
O Obradoiro Dual de Empleo Serra do Faro VIII está a facer unha importante contribución á
O Concello de Sober converteuse esta semana no epicentro do lanzamento do «O Encontro de Sober»,