Esta iniciativa, posta en marcha dentro do Plan de Enogastronomía de Galicia 2012-2014 da Xunta de Galicia, ten como obxectivo dar a coñecer o mapa de Galicia “a través dos manteis”. Según lembraron os responsables autonómicos na presentación desta iniciativa, o visitante ten a oportunidade de coñecer e de experimentar a cociña galega, baseada nos principios de calidade e de excelencia. Precisaron asimesmo que a segunda motivación dos turistas que escollen Galicia como lugar de vacacións e de ocio é a súa gastronomía, polo que dende a Xunta de Galicia destacan a importancia de poñer en valor a nosa cociña como un impulso para atraer o turismo.
Últimas noticias sobre INICIATIVAS
Esta semana tivo lugar unha xornada de convivencia que reuniu ás familias acolledoras do programa Vacacións
A sétima edición do Campo de Voluntariado do Castro de San Lourenzo comezou no marco do
Os nenos de Chantada participan nun obradoiro de nutrición dentro dos campamentos de verán, aprendendo sobre
Isabel Rodríguez, subdelegada do Goberno en Lugo, entregou ao alcalde de Chantada a MAVI: Maleta Viaxeira
A normativa busca transformar a riqueza natural en beneficios sociais e económicos para a cidadanía galega