Esta iniciativa, posta en marcha dentro do Plan de Enogastronomía de Galicia 2012-2014 da Xunta de Galicia, ten como obxectivo dar a coñecer o mapa de Galicia “a través dos manteis”. Según lembraron os responsables autonómicos na presentación desta iniciativa, o visitante ten a oportunidade de coñecer e de experimentar a cociña galega, baseada nos principios de calidade e de excelencia. Precisaron asimesmo que a segunda motivación dos turistas que escollen Galicia como lugar de vacacións e de ocio é a súa gastronomía, polo que dende a Xunta de Galicia destacan a importancia de poñer en valor a nosa cociña como un impulso para atraer o turismo.
Últimas noticias sobre INICIATIVAS
A mediados de xullo, quedou asinado un acordo entre a Mancomunidade de Municipios do Camiño Francés
O pasado 19 de xullo, os representantes da Asociación Veciñal do Saviñao entregaron no Concello un
• A mostra organizada polo Concello desenvolverase na rúa Cardeal do 5 ao 9 de agosto
• O Deputado de Promoción Económica e Social destacou que este proxecto, financiado integramente pola institución
A Xunta investirá este ano máis de 221.000 euros nas axudas dirixidas a apoiar os catro